IMG_2689-mani.jpg

Lån en moderator til Folkemødet

Hos Datagraf vil vi gerne gøre en indsats for, at vores kunder får succes på Folkemødet. Derfor stiller vi en række af vores dygtige journalister og moderatorer til rådighed, som en del af vores samarbejdsrelation. Dvs. at I frit kan benytte jer af os, hvis I skal have styret debatter eller andre arrangementer på solskinsøen i juni. Og det er så længe lager haves …

Alle vores moderatorer er erfarne journalister, som er vant til at styre en lang række forskellige arrangementer og debatter som en del af deres arbejde. Med initiativet håber vi, at vi både kan hjælpe jer, og i øvrigt komme endnu tættere på de problematikker og dagsordener, som er vigtige for jer.

Vores moderatorer kan alle dække generelle politiske og mediemæssige emner, men de har også hver især en række mere specifikke interesseområder. Læs mere om Datagrafs moderatorer herunder.

Sådan låner du en moderator

Hvis du er interesseret i at ”låne” en moderator, så skriv eller ring gerne til:

Morten.jensen@datagraf.dk
Mobil: 27 20 30 47

Eller

Lasse.bloch@datagraf.dk
Mobil: 60 20 25 00

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores journalister og aftale nærmere.

Vi er som udgangspunkt til stede på Folkemødet hele torsdag og fredag, men har du et arrangement om lørdagen, så er du også velkommen til at sige til – så ser vi, hvad vi kan gøre.

lasse-bloch-(1).jpg
Lasse Meldgaard Bloch

Strategisk Direktør

60 20 25 00

33 77 88 11

Lasse.Bloch@datagraf.dk

   

Lasse er en erfaren journalist og kommunikationsrådgiver, som også ved flere af de tidligere folkemøder har modereret og styret debatter på flere forskellige områder.

Lasse er tidligere journalist på blandt andet Kontant og har siden været seniorrådgiver og kreativ direktør i Geelmuyden Kiese og strategisk kommunikationsrådgiver for C20-virksomheden Novozymes. Han kan dække en række forskellige emner på tværs af det politiske spektrum, men er specialiseret i klima, energi og miljø, sundhedspolitik og sundhedsvæsnet generelt samt medier og mediepolitik.

Kristine.jpeg
Kristine Wilkens

Redaktør

33 77 88 26

24 86 40 24

kristine.wilkens@datagraf.dk

        

Kristine er en erfaren journalist og redaktør, som blandt andet har arbejdet en række år som journalist på Politiken. Som de øvrige moderatorer, kan Kristine dække en række forskellige områder. Som redaktør for HORESTAs magasin Visitor har hun særlig erfaring med hotel-, turist- og restaurationsbranchen. Hun har desuden et indgående kendskab til idrætspolitik OL og ”foreningsdanmark” efter en årrække som journalist på Politiken Sport og som redaktør for Team Danmarks magasin, Puls.  

mille-madsen_sort_hvid.jpeg
Mille Madsen

Digital udviklingsredaktør

33 77 88 25

24 86 40 29

mille.madsen@datagraf.dk

   

Mille er digital udviklingsredaktør hos Datagraf og har tidligere blandt andet arbejdet som kulturjournalist på DR og Politiken. Hun har holdt foredrag om medieudviklingen på journalisternes fagfestival gennem flere år og har solid erfaring med at drive workshops, hvor deltagerne inddrages i diskussioner og øvelser. Tidligere har hun også modereret debatter på Folkemødet.

Mille kan også dække en række forskellige områder, men har beskæftiget sig mest med kultur, turisme, gastronomi, medieudvikling, digitalisering, fagmedier, ligestilling, uddannelse.

karengahrn.png
Karen Gahrn

Redaktør

33 77 88 47

24 86 40 17

Karen.Gahrn@datagraf.dk

Karen er en erfaren moderator, journalist og magasinredaktør. Hun har blandt andet tidligere stået i spidsen for en række toneangivende danske magasiner som Tænk, Ud & Se og en række andre magasiner. Hun kan dække en række områder, men er specialiseret i CSR og bæredygtighed, innovation, entreprenørskab, tech, netværk, medier og mediepolitik.