Medierogfællesskab-20170127-P1370087.jpg

I Datagraf Communications tror vi på godt indhold som vejen til målgruppens hjerte, og på fællesskabet som en arena for vellykket kommunikation.

Vi er mere end 50 dedikerede medarbejdere i Aarhus og København, der hver dag hjælper vores kunder med at udvikle strategiske kommunikationsløsninger på tværs af kanaler, med fokus på det gode indhold og ambitionen om at bringe organisationer, virksomheder, kunder, borgere, brugere, medlemmer tættere på hinanden.

Vores kunder omfatter fag- og interesseorganisationer, offentlige virksomheder og organisationer samt større private virksomheder. Mange af dem har vi fået lov til at arbejde sammen med gennem en længere årrække.

Vi er fem gange blevet kåret som Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen, og vi har vundet en lang række designpriser.

Datagraf Communications er en selvstændig virksomhed under Aller Media, og en del af AHEAD Group, der består af otte kommunikationsbureauer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Vores historie

1986: Datagraf grundlægges som en prepress virksomhed i Auning på Djursland.

1992: Datagraf etablerer eget trykkeri og kort efter egen designafdeling. 

1994: Datagraf etablerer afdeling i Købehavn.

1996: Datagraf etablerer egen digital afdeling.

2008: Datagraf opkøber SAS media med kontorer i Oslo og Stockholm, og det bliver starten på den skandinaviske tilstedeværelse.

2012: Datagraf rekonstrueres under navnet Datagraf Communications, og Stibo kommer med i ejerkredsen. Sidst på året flytter den jyske afdeling til Aarhus.

2014: Datagraf Communications sælges til Aller Media og indgår dermed i et af skandinaviens største medieselskaber.