case_wide_image_uddannelsesforbundet.jpg

Uddannelsesforbundets tidligere website var sandet til med alt for meget indhold, som druknede de gode sider i mængden. Brugerne havde efterhånden svært ved at finde de sider, der gav svar på deres spørgsmål. Samtidig havde Uddannelsesforbundet behov for at få medlemsfordelene mere i fokus og optimere processerne omkring indholdsproduktionen internt i forbundet.

Overskuelighed og værdifulde funktioner

På baggrund af en grundig foranalyse har Datagraf Communications udviklet et nyt website til Uddannelsesforbundet, som er mere overskueligt, hvor brugeren skal forholde sig til langt færre informationer på forsiden.

Der er udviklet en kalender, som giver overblik over alle forbundets arrangementer.
Forbundets ferieboliger er gjort meget mere synlige, og det er nu muligt at se, hvornår ferieboligerne er bookede.

Vil du vide mere?

anders_datagraf_01.jpeg
Anders Frey Birkmose

Digital direktør

87 95 55 97

41 95 33 30

anders.birkmose@datagraf.dk
case_med_img_4-2x.jpg

Et omfattende, fagligt område for tillidsrepræsentanter, som blandt andet indeholder en TR-håndbog, der gør det let for tillidsrepræsentanterne at finde frem til de rigtige regler med links til relevant lovstof.

En skræddersyet lønberegner giver medlemmerne et fingerpeg om, hvilken løn de bør have, blandt andet med udgangspunkt i ansættelsesområde, anciennitet, beskæftigelsesgrad og overenskomst.

Alle tekster på det nye site er blevet gennemskrevet, og der gennemført brugertest med medlemmer af forbundet.

Fokus på let opdatering

Datagraf Communications har haft fokus på let opdatering af websitet. Alle sider har derfor fået tildelt en ansvarlig. Når den ansvarlige logger ind i CMS’et, ser hun en liste over de sider, hun er ansvarlig for sammen med en dato for seneste opdatering.

SEO optimeringen af hver enkelt side er desuden gjort let. På hver side kan redaktøren se et preview af, hvordan siden vil se ud i et Google-søgeresultat, og systemet kommer selv med anbefalinger til, hvordan sidens indhold kan optimeres.

Desuden bliver arrangementer og informationer om tillidsrepræsentanter oprettet i medlemssystemet MemberCare, hvorefter de trækkes automatisk til hjemmesiden, så indholdet kun skal oprettes en gang.

Om Uddannelsesforbundet

Uddannelsesforbundet er et fællesskab af medarbejdere, der udfører pædagogisk arbejde på institutioner for unge og voksne.

Medlemmerne er lærere, ledere, vejledere og konsulenter, som overvejende arbejder på almene og erhvervsrettede uddannelser og på sprogcentre.

Uddannelsesforbundet har cirka 10.500 medlemmer.

www.uddannelsesforbundet.dk