IMG_212224182485.JPG

Hvem siger, at information om affaldssortering behøver at emme af kommunal oplysning og pligtlæsning? Sammen med Reno Djurs har vi siden 2008 nytænkt den klassiske informationsfolder, leget med grafiske virkemidler og arbejdet med at skabe nysgerrighed om emnet.

I 2015 havde Reno Djurs på ny et tiltag, som skulle ramme borgerne. De ønskede øget direkte genbrug af genbrugelige effekter på genbrugsstationerne.

Indhold og design smeltede sammen i stærkt koncept

Reno Djurs havde gjort sig tanker om formål og slogan. Formålet var at bryde med ”brug og smid væk” – kulturen. Datagraf Communications modtog brief på kampagnen ”Giv dine ting nyt liv”, hvorefter et team af tekstforfattere og designere blev sat sammen og skærpede konceptet og sloganet.

Resultatet blev et koncept, hvor stil og tone fik glimt i øjet og blev en anelse frækkere. Vi valgte desuden at benytte et filter på for- og bagside med et genanvendeligt look, der understøtter budskabet om øget fokus på genbrug. Lågerne på genbrugscontainerne blev dekoreret med sloganet ”Gi` det videre”, og på genbrugsstationerne blev store stofbannere hængt op som information til brugerne. Annoncer blev indrykket i lokalaviser og et informationsbanner kom på websitet med link til mere information. 

Vil du vide mere?

rene-hart.jpeg
Rene Hart

Chefdesigner

87 95 55 78

rene.hart@datagraf.dk

Glade borgere

Det kræver fantasi at tænke ud af boksen med så konservativt indhold. Samspillet mellem indhold og design resulterer i en spændende folder med mange gode budskaber, som Reno Djurs og borgerne er glade for.

Datagraf Communications producerer stadigvæk informationsfolderen med mindre årlige justeringer.

Om Reno Djurs

Reno Djurs er et affaldsselskab ejet af Norddjurs og Syddjurs Kommuner.

Formålet med Reno Djurs er at håndtere affald, så både miljø og økonomi tilgodeses.

Affaldsselskabet står for affaldsordninger for alle private husstande, sommerhuse og virksomheder på Djursland.

www.renodjurs.dk