Blog.png
otte-veje_målgruppeanalyse.jpeg

Otte veje der bringer dig tættere på din målgruppe

Jo mere du ved om din målgruppe, jo bedre kommunikation kan du skabe. Men hvad skal du overveje, inden du går i gang med en målgruppeanalyse? Og hvordan får du mest ud af analysen efterfølgende?

valg_af_cms.jpg

Sådan vælger I det rigtige CMS til hjemmesiden

Når din virksomhed eller organisation skal have nyt website, er det vigtigt at vælge et CMS bag websitet, der understøtter jeres digitale strategi. Her er vores anbefaling til de overvejelser, I bør gøre jer.

Femraadtil.jpg

Fem råd til kommunikations­chefen i 2018

Når indsatserne for 2018 skal prioriteres, er det værd at fokusere der, hvor du som kommunikationschef kan gøre den største forskel. Her er fem tiltag, der kan forbedre din kommunikation og skabe større engagement fra din målgruppe.

Infografik foto.jpg

Få det svære budskab til at glide ned med infografik

Kæmper du nogle gange med at formidle komplekst stof, så det bliver overskueligt og simpelt? Så kan det være, du skal bruge infografik, for infografik gør din kommunikation effektiv, hvis det bruges på rette tid og sted.

Fem måder at vække print til live_1.jpg

Fem måder at vække print til live

I et medielandskab, hvor det er en stadig større udfordring, at fange målgruppens opmærksomhed, er nytænkning og kreativitet afgørende. Både når det gælder print og digital. Heldigvis udelukker det ene ikke det andet, men kan sammen give en unik brugeroplevelse.

Rubrik.jpg

En rubrik er en ven du endnu ikke har mødt

Skriv til billedet. Vær genrebevidst. Og hav en fest. Det er de tre vigtigste dogmer for dig, som skriver magasinrubrikker.

SEO.jpg

Søgeords­analyse trækker den rigtige trafik til dit website

En søgeordsanalyse hjælper dig med at finde de søgeord, der driver mest mulig trafik til dit website. Samtidig får du mere relevant trafik og en højere konverteringsrate.

Bruger rejse.jpg

Skab indsigt via brugerrejser og ram plet med din kommunikation

Brugerrejsen giver en helt unik mulighed for at gøre mødet med medlemmerne eller kunderne endnu mere skarpt, og dermed styrke jeres relation.

blogFladdesingTop.jpg

Flat design – kan det nu også være brugervenligt?

Flat design står for et rent og minimalistisk webdesign, der gennem de seneste år har opnået stor popularitet. Men flat design rummer også faldgruber, der kan undgås med et øget fokus på brugervenlighed og ved at skrue på de rette UX-knapper.

Magasinforsider_Stor_Web.jpg

Seks designtips der får magasin­forsiden til at sige kapow!

Magasinforsidens design skal skille sig ud i mængden, og tydeligt kommunikere det budskab, som du og dit medie har besluttet, at målgruppen skal modtage.